Linda Pira @ Oscar Niteclub

Det här eventet har redan ägt rum!

Linda Pira @ Oscar Niteclub

Datum

2018-11-09

Tid

22.30 - 03.00


Oscar Niteclub har äran att stolt presentera Linda Pira tillsammans medLinda Pira, Imenella & Unruly Live. Detta är något ni absolut inte får missa!

 

Med KEYFLOW löser du biljetterna billigare och garanterar din biljett. dessutom slipper du köa!

PRIORITY – Företräde till 01.00
200 biljetter finns att köpa via KEYFLOW
går att köpa fram till 9novemberl kl. 20.00.
Pris – 200 kr (garderob ingår i priset)
ordinarie entré 220 kr
– Efter 01.00 gäller den som betalning i entré. Dock ej företräde

 

Använd länken nedan:
– Ladda ner appen KEYFLOW
– Laddas ner via Google play / App Store

 

Öppet från 22.30
Öppet till 03.00
Leg 18+
Entré & Garderob – 220 kr

 

https://www.keyflow.com/events/56209/varberg/oscar-niteclub/linda-pira-oscar-niteclub

 

”Sveriges hiphop-drottning Linda Pira, stjärnskottet Imenella och danskollektivet Unruly åker på turné tillsammans i en unik show. Musik och dans kommer att förenas i en gränsöverskridande föreställning. De tre akterna kommer att bjuda på kompromisslöst artisteri och systerskap i sin renaste form.”

 

Att hävda sin egen förträfflighet med så mycket finess som möjligt har alltid varit en central del av rapens uttryck. Givetvis är det omöjligt att alla faktiskt är bäst, det går ju bara inte ihop. Men när Linda Pira döpte sin första EP till Matriark så var det inte bara tomt skryt utan en fullständigt rimlig profetia. Med integritet, talang och en aura av självklar auktoritet rappar hon släpigt och kaxigt om systerskap, kärlek, uppväxten i västerort och brustna drömmar. Aldrig var det så tydligt som i låten Knäpper mina fingrar (Remix) när Redlines drottning, omgiven av sina begåvade systrar, tog svensk hiphop till en ny plats. Nu har det återigen blivit dags för Linda Pira att flytta fram gränserna. Tillsammans med stjärnskottet Imenella, som nu senast skoningslöst gör upp med opålitliga män i den oemotståndliga Chagga, kommer de tillsammans med dancehallkollektivet Unruly att bjuda på en unik upplevelse. Imenella, själv en ansedd koreograf och dansare, kommer att leda Unruly i ett unikt koncept.


 

Krafter kommer att förenas och gränser kommer att flyta när de tre akterna byter av varandra, berikar varandra och stärker varandra. Det kommer att vara uttrycksfullt och kompromisslöst; systerskap i sin renaste form.

 

Varmt välkomna!

 

BILJETTER:

Förköp görs via appen ”Keyflow”.

———————————————
▶ MAIN FLOOR:
LINDA PIRA, IMMENELLA & UNRULY GANG
———————————————
▶ RED ROOM:
DJ: TBA
———————————————
▶ Självklart står terrassen öppen med musik, drinkar och gott häng!
———————————————

 

Leg 18

 

För bordsbokning:
0340 – 676800
info@oscarniteclub.se