Interiör

Main Floor – Nattklubben - Oscars

Hjärtat i huset – här spelar våra resident DJ’s samt ofta andra svenska och även ibland internationella DJ’s.

 

Här bygger vi också upp vår scen när vi kör ”Rock@Oscar”, Live@Oscar eller vid olika temakvällar.

 

Vi har haft artister och DJ:s som Deniz Koyu, Alex Moreno, Alina Devecerski, Lillasyster, Ken Ring, The Pusher och Royal Republic med flera.

Red Room - Pianobar / Lounge

På andra våning ligger vårt ”röda rum”. Det är ofta här kvällen startar runt pianot eller till någon av våra resident DJ’s sköna beats.

 

Några av de pianobarsartister som brukar spela hos oss är Trond Slyngstadli, Tony Westland och Erik Alenius.

Backstage Rockbar och Restaurang

I Oscar Niteclubs före detta del kallad ”Sophias Lounge” ligger Backstage Rockbar och Restaurang. Det är nuförtiden en fullfjädrad rockbar med endast rock-musik ur högtalarna oavsett om det är någon av våra deejays som spelar här eller om det är liveband.

Backstage Rockbar och Restaurang har oftast öppet Onsdagar till Söndagar, 17.00 – Sent. För mer och exakt information, besök hemsidan www.backstage-rockbar.se

The Terrace

Sommaren 2014 öppnade restaurangen The Terrace på Oscar Niteclub.

Efter att terassen på andra våning på Oscar Niteclub vart stängd i 10 år var det dags att rusta upp den för att kunna användas som restaurang på sommaren.

The Terrace erbjuder mat hela sommaren och för information om öppettider och meny, besök hemsidan www.theterrace.se.

Under de perioder då The Terrace har stängt använder vi mer än gärna den fina terrassen på andra våning mitt i stan som uteservering. Med Oscar Niteclubs två uteserveringar kan vi då skryta med att vi nästan är ensamma om att ha uteservering året runt!

Terassen - Utebaren

Varbergs enda året-runt-öppna bar utomhus, självklart med både tak och sköna sittplatser. Nu för tiden är det mer eller mindre musikfritt men fortfarande kan du som är sugen ta dig ett bloss.