Interiör

Main Floor – Nattklubben - Oscars

Hjärtat i huset – här spelar våra resident DJ’s samt ofta andra svenska och även ibland internationella DJ’s.

 

Här bygger vi också upp vår scen när vi kör ”Rock The House”, Live@Oscar eller vid olika temakvällar.

 

Vi har haft artister och DJ:s som Deniz Koyu, Alex Moreno, Alina Devecerski, Lillasyster, Ken Ring, The Pusher och Royal Republic med flera.

Red Room - Pianobar / Lounge

På andra våning ligger vårt ”röda rum”. Det är ofta här kvällen startar runt pianot eller till någon av våra resident DJ’s sköna beats.

 

Några av de pianobarsartister som brukar spela hos oss är Trond Slyngstadli, Kalle Lönn, Christopher Stone och Jacob Eriksson.

Backstage Rockbar

I Oscar Niteclubs före detta del kallad ”Sophias Lounge” ligger Backstage Rockbar. Det är nuförtiden en fullfjädrad rockbar med endast rock-musik ur högtalarna. Alltid live band varje fredag och lördag.

En gång i månaden tar Backstage över Oscar Niteclubs lokal och öppnar upp dörrarna mellan Backstage och Oscars med stora scenen och har ett större rock evenemang med stora som små band.

Backstage Rockbar har öppet Torsdagar till Lördagar. För mer och exakt information, besök hemsidan www.backstage-rockbar.se

The Terrace

The Terrace är vårt senaste tillskott i byggnaden. Terrassen ligger på andra våning och används under sommar månaderna. Här kan du njuta av mingel sipprande på en go drink, skön musik som spelas av våra dj´s eller pianister ute i det sköna sommar vädret. Med Oscar Niteclubs två uteserveringar kan vi då skryta med att vi nästan är ensamma om att ha uteservering året runt!

Terassen - Utebaren

Varbergs enda året-runt-öppna bar utomhus som ligger på första våning på Oscar Niteclub. Självklart med skön musik, tak och sköna sittplatser.